Visa enheter i mitt nätverk

Expandera alla | Dölj alla

Kaspersky visar följande information om enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk: eller det trådbundna Ethernet-nätverket:

Om en router upptäcks i ditt hemnätverk kommer dess enhetskort att föreslå att Kaspersky VPN Secure Connection installeras på routern för att aktivera Kaspersky VPN. Endast tillgängligt i Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

Hur man visar enheter som är anslutna till ditt nätverk

Hur man ändrar enhetsnamn

Hur man ändrar enhetstyp